.

Nieuwsoverzicht

Informatiemarkt 11 maart 2023

Veel mensen geïnteresseerd in ontwikkelingen Stadscentrum Hoofddorp

Zaterdag 11 maart was er in C. Hoofddorp een informatiemarkt over de ontwikkelingen in het stadscentrum. De markt was georganiseerd door de gemeente, maar ook ontwikkelaars waren aanwezig om tekst en uitleg te geven.
13 maart 2023
Rondje Park Stadspark Hoofddorp impressie

Voorbereidingen herinrichting Stadspark Hoofddorp

Het college van burgemeester en wethouders is akkoord met het definitieve ontwerp voor Stadspark Hoofddorp. Op dit moment bereidt de aannemer de herinrichting voor. Eén van de eerste dingen die op de planning staat is het kappen van 16 bomen. Hiervoor heeft de gemeente een kapvergunning aangevraagd.
28 februari 2023
Straatprofiel Stadscentrum Hoofddorp

Informatiemarkt Stadscentrum Hoofddorp

Het stadscentrum van Hoofddorp krijgt de komende jaren een nieuw gezicht. Gemeente Haarlemmermeer werkt aan een visie die beschrijft hoe het stadscentrum er in 2040 uit kan zien en wat nodig is om dit te bereiken. De gemeente wil daarover graag met u in gesprek.
13 februari 2023
Hyde Park foto's Kees van der Veer

Hyde Park blikt terug op afgelopen jaar

Het kan mensen die Hyde Park passeerden niet zijn ontgaan, er is het afgelopen jaar veel gebeurd. Het jaar 2022 stond voor Hyde Park in het teken van nieuwe ontwikkelingen en flink bouwen.
22 december 2022
Sloop raadhuis december 2022

Eerste gevels raadhuis gesloopt

De sloop van het raadhuis wordt steeds meer zichtbaar. En ook binnenin het raadhuis werkt de aannemer nog steeds volop aan de sloop en circulaire demontage. Zo maakt de aannemer het gebouw klaar voor de totaalsloop die nu ook echt begint.
22 december 2022
sloopraadhuisnb

Sloop raadhuis steeds meer zichtbaar

Binnenin het raadhuis maar ook daarbuiten werkt de aannemer nog steeds volop aan de sloop. Het gebouw raakt leger. Veel materialen uit het raadhuis hebben al een nieuwe bestemming gekregen. Ook is van een aantal bouwdelen het dakgrind weggehaald met een zuigauto.
17 november 2022
Vrijwilligers halen spullen op uit het raadhuis in s

Scouting Terraqua haalt bouwmaterialen op bij raadhuis

Afgelopen zaterdag haalden vrijwilligers van Scouting Terraqua bouwmaterialen op uit het raadhuis in Hoofddorp. Dit gebouw wordt nu gesloopt. De scouting gebruikt de materialen bij de bouw van een nieuw clubhuis. Scouting Terraqua is de nieuwe scoutinggroep in Badhoevedorp.
17 november 2022
Artist Impression Sem hoek Raadhuisplein

Bijeenkomst toekomstig gebouw ‘Sem’

Op het parkeerterrein tussen de Nieuweweg, de Kruisweg en het Raadhuisplein komt gebouw Sem. Dit parkeerterrein is het vroegere Van der Zeeterrein, ook wel bekend als Apriscoterrein.
17 november 2022
bouwkranen op een bouwterrein

Mega-investering Rijk in Haarlemmermeer brengt meer woningen en prettiger bewegen dichterbij

Het Rijk maakte bekend welke investeringen er in Nederland worden gedaan om het bouwen van veel woningen mogelijk te maken. Daarvoor is in totaal 6 miljard euro beschikbaar gesteld.
14 november 2022
Een scooter van Go Sharing

Go Sharing stopt

Deelscooterbedrijf Go Sharing gaat weg uit Hoofddorp. Het bedrijf gooit de handdoek in de ring omdat er te weinig gebruik gemaakt wordt van de deelscooters. Ook was er behoorlijk wat kritiek op de manier waarop de huurbare gemotoriseerde tweewielers werden gebruikt.
14 november 2022