.

Stadscentrum Hoofddorp

Samen met inwoners, ondernemers en ontwikkelaars bouwt de gemeente aan een levendig en bereikbaar stadscentrum met een eigen Hoofddorpse identiteit. Een plek om te wonen, werken, winkelen en te ontspannen.

Laat uw reactie achter op de Visie Stadscentrum Hoofddorp

Op zaterdag 11 maart was er een informatiemarkt over de Visie Stadscentrum Hoofddorp en de verschillende projecten in het centrum. Hier hebben medewerkers van de gemeente meer verteld over de visie tijdens twee presentaties. Ook is er een enquête gemaakt over de visie. Daarin leggen we u een aantal stellingen en vragen voor over de visie. De stellingen en vragen gaan over de informatie uit de visie. Het is daarom belangrijk dat u de webpagina's over de visie eerst bekijkt. 

Vul de enquête over de visie hier in

 

Gebiedskaart ontwikkelingen Stadscentrum

 

Nieuws op InforMeer

Lees het artikel verder op InforMeer Online

Het Raadhuisplein in Hoofddorp

 

Verplaatsen kabels en leidingen voor herontwikkeling Stadscentrum Hoofddorp

Onder en rondom het Raadhuisplein moeten vrijwel alle kabels en leidingen verlegd worden naar een nieuw tracé. Dit nieuwe tracé is nodig voor de geplande ontwikkeling van Stadscentrum Hoofddorp. Het gaat onder meer om de herinrichting van het plein zelf, de bouw van het nieuwe gemeentehuis, de bouw van het Voorzetgebouw en de gebouwen Centrumzicht en Parkzicht.

Lees het artikel verder op InforMeer Online.

 

Raadhuislpein en omgeving

Samenhang tussen gebouwen rond Raadhuisplein Hoofddorp

Het Raadhuisplein in Hoofddorp moet een aantrekkelijk plein worden in Stadscentrum Hoofddorp. Het wordt een sfeervol en gezellig plein met daaromheen appartementen, horeca met terrassen en andere voorzieningen. De gemeente geeft nu de mogelijkheden en voorwaarden mee over de kwaliteit en de uiterlijke kenmerken van de verschillende gebouwen. Dat geheel heet een beeldkwaliteitsplan. Het ontwerp beeldkwaliteitsplan ligt binnenkort ter inzage.

Nieuws