.

park 21 pad

9 maart: Informatiemarkt PARK21 en project Weg om de Zuid

Haarlemmermeer groeit en er gebeurt veel tegelijk. PARK21 dat in de buurt ligt van Lincolnpark, is volop in ontwikkeling. Er komen in Haarlemmermeer veel woningen en nieuwe inwoners bij en het verkeer neemt toe.
16 februari 2024
centrum lincolnpark

Gemeente zoekt bedrijf voor bouw Centrum Lincolnpark

De gemeente zoekt een bedrijf (of een combinatie van partijen) dat het Centrum van Lincolnpark gaat bouwen. Daarvoor zijn we een openbare procedure op TenderNed begonnen. Dit is het eerste deelgebied van de nieuwe wijk Lincolnpark waar we opdracht voor geven.
29 januari 2024
schoolgebouw Lincolnpark

Schoolgebouw nu goed in landschap te zien

De bouwvakkers werken flink door aan het schoolgebouw voor het Avantis College en Rietland College aan de Rietvoornlaan in Lincolnpark. Vlak voor de kerst werd het staal geleverd waarmee het gebouw meteen de lucht in ging. Ook de verdiepingsvloeren zijn gelegd.
23 januari 2024
wilde krokus meergroen

MEERGroen laat de lente beginnen

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. De medewerkers van MEERGroen hebben de afgelopen weken een groot aantal bloembollen in Lincolnpark geplant.
23 januari 2024
franke_van_der_laan

Lincolnpark bij NH Nieuws

De start van de bouw van het schoolgebouw en de komst van MEERGroen was voor de nieuwszender NH Nieuws aanleiding voor een rapportage over Lincolnpark. Aan het woord komen wethouder Jurgen Nobel en Franke van der Laan van MEERGroen.
4 december 2023
sporthal

Selectie loopt voor aannemer van sporthal met horeca

In de plannen voor Lincolnpark zit de bouw van een nieuwe sporthal. Het Avantis College (Hoofdvaart College) en het Rietland College (Praktijkschool De Linie) gaan er gebruik van maken. Er komt ook horeca bij de sporthal.
2 december 2023

Aanbesteding Deelgebied Centrum komt eraan

De gemeente nodigt geïnteresseerde bedrijven uit voor de aanbesteding van de ontwikkeling van het Deelgebied Centrum van Lincolnpark. Daarvoor zijn we een openbare procedure begonnen op TenderNed. Met deze vooraankondiging is de tender gestart. Eind januari 2024 komen de documenten beschikbaar.
30 november 2023
Eerste paal bij Lincolnpark

Bouw schoolgebouw Lincolnpark gestart

In het toekomstig centrumgebied van Lincolnpark is de bouw gestart van het schoolgebouw van de Dunamare onderwijsgroep. Het komt aan de Rietvoornlaan in het centrumgebied bij de entree van Lincolnpark.
22 september 2023
oven meergroen

Pizza’s bakken op nieuwe plek MEERGroen op Lincolnpark

Ze moeten nog flink groeien zodat je ze nog beter in het landschap ziet. Maar er staan al meer dan 8000 bomen in Lincolnpark, de nieuwbouwwijk in Hoofddorp-Zuid.
22 september 2023
sporthal Lincolnpark

Bouw sporthal Lincolnpark met horeca nu op TenderNed

De gemeente zoekt een bedrijf voor de ontwikkeling en de bouw van een sporthal met horeca voor het Centrum van Lincolnpark. De selectieprocedure staat open via TenderNed. Dat is het online marktplein voor overheidsopdrachten in Nederland.
18 juli 2023