.

Nieuwsoverzicht

sporthal Lincolnpark

Bouw sporthal Lincolnpark met horeca nu op TenderNed

De gemeente zoekt een bedrijf voor de ontwikkeling en de bouw van een sporthal met horeca voor het Centrum van Lincolnpark. De selectieprocedure staat open via TenderNed. Dat is het online marktplein voor overheidsopdrachten in Nederland.
18 juli 2023

Inloopavond schoolgebouw Lincolnpark goed bezocht

Enkele tientallen buurtbewoners kwamen op 22 juni naar de inloopbijeenkomst voor het nieuwe schoolgebouw van het Hoofdvaart College en de Linie. Dunamare onderwijs nodigde hen daarvoor uit. De buurtbewoners werden geïnformeerd door medewerkers van de scholen en het bureau Wind Design & Build.
17 juli 2023
Tekening overeenkomst Eigen Haard en Gemeente Haarlemmermeer

Eigen Haard bouwt nog meer in Lincolnpark

Woningcorporatie Eigen Haard gaat de komende jaren ongeveer 400 sociale huurwoningen bouwen in Lincolnpark.
30 juni 2023

Succesvolle bijeenkomst op PROVADA over Lincolnpark

Tijdens de PROVADA in de RAI in Amsterdam organiseerden we op 14 juni 2023 een bijeenkomst over de bouw van Lincolnpark. Ontwikkelaars en aannemers luisterden naar een gesprek tussen wethouder Jurgen Nobel (Woningbouw), projectmanager Sander Post en presentator Tom van 't Hek.
19 juni 2023
sporthal

Bedrijf gezocht dat sporthal met horeca kan bouwen

De gemeente zoekt een bedrijf voor de ontwikkeling en bouw van een sporthal met horeca voor het Centrum van Lincolnpark. We zijn gestart met een selectieprocedure via TenderNed.
8 mei 2023
tom van t hek

Lincolnpark op Provada

Op woensdag 14 juni staat Lincolnpark centraal tijdens een sessie op de vastgoedbeurs PROVADA. De bijeenkomst is van 15.00 tot 15.45 uur in Forum 2. Presentator Tom van 't Hek leidt de bijeenkomst.
20 april 2023
parkeergebouw Lincolnpark

Unieke parkeerhubs Lincolnpark verder uitgewerkt

Wie straks in Lincolnpark woont, parkeert zijn/haar auto niet direct voor de deur. In ruil daarvoor krijgen bewoners er veilige, aantrekkelijke autoluwe woonstraten voor terug. De auto’s staan in parkeerhubs. Dit zijn parkeergebouwen met extra voorzieningen. Er komen er in totaal negen.
18 april 2023
landschapsvisie

Gebruikte stenen voor Centrum Lincolnpark

Gezond bewegen hoort er voor de bewoners en bezoekers in Lincolnpark gewoon bij. Dat blijkt uit de landschapsvisie voor het Centrum van de nieuwe wijk. Want fietsen staan wat dichter bij huis en de auto’s zijn niet op straat geparkeerd, maar in een centraal parkeergebouw.
16 maart 2023
gele_lis

Straatnamen brengen natuur naar bewoners toe

Voordat je gaat bouwen heb je een bouwvergunning nodig en moet de straat een naam hebben. Dat is in de wet geregeld. De straten en paden in Lincolnpark hebben hun namen gekregen, een dieren- of plantennaam om precies te zijn.
16 maart 2023
8000_geredde_boompjes_sorteren_en_bundelen

MEERGroen verhuist naar Lincolnpark

Stichting MEERGroen verhuist naar Lincolnpark in Hoofddorp. Met hun komst wil de gemeente de kwaliteit van de openbare ruimte in de nieuw te bouwen wijk verbeteren en het leven van de mensen die er gaan wonen. Bewoners worden uitgenodigd deel te nemen aan de activiteiten.
26 februari 2023