.

Nieuwsoverzicht

De tijdelijke huisvesting aan de Taurusavenue

Balies tijdelijk gemeentekantoor 11 april open

Vanwege coronamaatregelen zijn de werkzaamheden aan het tijdelijke gemeentehuis aan de Taurusavenue vertraagd. Inmiddels is er meer duidelijkheid over de verhuizing.
26 januari 2022
Impressie van het beoogde transformatorstation gezien vanaf de Incheonweg

Bestemmingsplan Transformatorstation Incheonweg naar gemeenteraad

Het college van burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer heeft besloten de gemeenteraad voor te stellen het bestemmingsplan ‘Rozenburg Incheonweg transformatorstation en kabels’ vast te stellen. Dit bestemmingsplan maakt een nieuw transformatorstation aan de Incheonweg in Rozenburg mogelijk.
21 januari 2022
fietspad

Omleiding voor fietsers en voetgangers tijdens bouw Gemaalhuis

De werkzaamheden op het terrein van Het Gemaalhuis zijn in volle gang. Om de veiligheid te garanderen is vanaf 20 februari het (brom)fietspad en de stoep langs de Kruisweg bij huisnummer 835 afgesloten.
18 februari 2019
Zonnepanelen

Nieuwe 20 kV-kabel tussen De Hoek en centrum

De vijftig hectare aan zonnepanelen op bedrijventerrein De Hoek in Hoofddorp leveren de opgewekte energie via netwerkbeheerder Liander aan duizenden huishoudens en bedrijven. Daarvoor wordt een bestaande 20 kV-kabel verzwaard tussen zonnepark De Groene Hoek en een verdeelstation aan de Binnenweg.
29 januari 2019
het Gemaalhuis

Bouw van Het Gemaalhuis gestart

Aan de Kruisweg 835 is gestart met de bouw van woningproject Het Gemaalhuis. In het plan komen 30 eengezinswoningen en 54 appartementen. Hiervan worden 40 appartementen verkocht aan een belegger en vervolgens verhuurd.
26 november 2018
Overeenkomst Hyde Park

Grote interesse voor nieuwe stadswijk Hyde Park in Hoofddorp

Hyde Park, de nieuwe stadswijk in het centrum van Hoofddorp, trekt veel belangstelling. Inmiddels hebben 4.000 mensen zich aangemeld als geïnteresseerde voor een woning. Beukenhorst-West wordt getransformeerd naar een levendige stadswijk met diverse voorzieningen.
13 november 2018