MEERgesprekken

Deel deze pagina
2020 kan nu al de boeken in als een van de meest bizarre jaren van dit decennium. De grote aantallen extreem zieke mensen op de ic’s, je dierbaren in verzorgings- en verpleeghuizen niet kunnen opzoeken, ondernemers die van de ene dag op de andere dag hun deuren moesten sluiten.

We werden dagelijks geconfronteerd met steeds hoger oplopende aantallen besmettingen en overlijdens, het verdriet, maar ook de saamhorigheid. En ondanks het feit dat het nu veel beter gaat dan in de afgelopen periode, is het nog steeds niet voorbij. Het aantal besmettingen stijgt langzaam maar gestaag.  

Het coronavirus heeft enorme invloed op ons leven. Er is veel verdriet over dierbaren die zijn overleden of die niet meer de oude worden, maar we zien ook hoe mensen elkaar zijn gaan helpen. Hoe heeft u de afgelopen maanden ervaren, hoe ziet u de komende periode? Heeft u ideeën hoe we de samenleving moeten inrichten om de curve vlak te houden? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen met een zwakke gezondheid niet buitenspel komen te staan, hoe kunnen we elkaar blijven steunen? Kunnen we met elkaar een sterke gemeenschap blijven?  

Ik heb zoveel vragen die ik aan u zou willen stellen en ik kan me voorstellen dat u ook vragen heeft voor mij. Daarom wil ik graag met u in gesprek. Vanaf deze plek nodig ik graag uit voor het MEERgesprek, op dinsdagmiddag 25 augustus of woensdagmiddag 26 augustus. Het enige dat u hiervoor moet doen, is u per e-mail aanmelden. Dat kan op het volgende e-mailadres: secretaresseburgemeester@haarlemmermeer.nl. Wij nemen dan contact met u op.  

Ik hoop u op 25 of op 26 augustus te spreken.  

Gepubliceerd op: 
11 aug 2020