De Zwanenbloem

Rampzalige én leuke dagen in ondergelopen Zwanebloem

Liever had Carla Mesman, directeur van Integraal Kindcentrum (IKC) De Zwanebloem in Zwaanshoek natuurlijk geen lekkage gehad. Maar achteraf gezien vond ze het toch het leuke dagen. De afgelopen schoolweek begon ronduit rampzalig. Door een gesprongen waterleiding bij de toiletblokken was het één groot waterballet in de school. De ravage was enorm.
Energiecoach legt uit
11 november 2022

Help anderen energie te besparen

Nu de energieprijs de pan uit rijst, zoeken veel mensen naar manieren om energie te besparen. Energiecoaches van Energiebank Haarlemmermeer helpen daar graag bij. De Energiebank zoekt nog mensen die als energiecoach aan de slag willen.
Jurgen in kraan
11 november 2022

Meer dan vijftig woningen aan de IJweg in Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep komen twee woningbouwprojecten, waar met behoud van het landelijke karakter en de identiteit van de lintbebouwing op het terrein van voormalige boerenbedrijven. De gemeente heeft voor beide projecten definitieve afspraken gemaakt met de ontwikkelaars. 
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven

Column | Veilig verkeer

Op vrijdag 18 november heeft onze politie een grote verkeerscontrole gehouden. Ze keken onder andere naar gebreken aan de voertuigen, naar openstaande boetes en naar de aanwezigheid van verboden middelen of voorwerpen. Er zijn tientallen boetes uitgeschreven en er is een auto in beslag genomen. 

InforMeer, editie van 16 november 2022

De nieuwste InforMeer van 16 november met daarin onder andere: Miljoenen voor openbare ruimte, Aanleg Gemaalpark Leeghwater gestart, Help anderen energie besparen en korte berichten.

Miljoeneninvestering in openbare ruimte

Gepubliceerd op: 
9 nov 2022

Meer Sport op ETO Ballpark

Gepubliceerd op: 
11 okt 2022

‘Haarlemmermeer nu regenbooggemeenschap’

Gepubliceerd op: 
11 okt 2022

Stadscentrum Hoofddorp aantrekkelijker maken

Gepubliceerd op: 
7 okt 2022

‘Het is de leukste baan’

Gepubliceerd op: 
7 okt 2022

Regenboogfestival: feest voor iedereen

Gepubliceerd op: 
6 okt 2022