De situatie bij de voormalige kringloopwinkel in Nieuw-Vennep

Oude kringloopwinkel Nieuw-Vennep krijgt groene jas

Het gebouw aan de Venneperstraat waar vroeger de kringloopwinkel zat, staat al een lange tijd leeg. Het pand is duidelijk in verval, met kapotgeslagen ramen, en een doorn in het oog van alle Vennepers. De gemeente is echter geen eigenaar van het gebouw. Wethouder Marjolein Steffens-van de Water, projectwethouder Groene Kom: “Met onder anderen de Dorpsraad, BIZ (bedrijveninvesteringszone) en de Ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid ben ik in gesprek geweest hoe we het centrum meer leefbaar en aantrekkelijker kunnen maken. Dat is hard nodig, zeker als je dit soort vervallen gebouwen ziet.”
Tennisles bij tennisverenging Hoofddorp
18 oktober 2022

Herontwikkeling tennis- en Emmaschoollocatie financieel niet haalbaar

Tennisvereniging Hoofddorp (TVH), Stichting Tennishal Hoofddorp (STH) en de gemeente Haarlemmermeer zijn al langere tijd met elkaar in gesprek over de herontwikkeling van de tennislocatie en tegenoverliggende Emmaschoollocatie in stadscentrum Hoofddorp.
Het Raadhuisplein in Hoofddorp
13 oktober 2022

Reageer op het ontwerpbestemmingsplan Raadhuisplein

Het Raadhuisplein is straks een sfeervol en gezellig plein met daaromheen appartementen, horeca met terrassen, een nieuw gemeentehuis en andere voorzieningen.
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven

Column | Veilig verkeer

Op vrijdag 18 november heeft onze politie een grote verkeerscontrole gehouden. Ze keken onder andere naar gebreken aan de voertuigen, naar openstaande boetes en naar de aanwezigheid van verboden middelen of voorwerpen. Er zijn tientallen boetes uitgeschreven en er is een auto in beslag genomen. 

InforMeer, editie van 16 november 2022

De nieuwste InforMeer van 16 november met daarin onder andere: Miljoenen voor openbare ruimte, Aanleg Gemaalpark Leeghwater gestart, Help anderen energie besparen en korte berichten.

‘Haarlemmermeer nu regenbooggemeenschap’

Gepubliceerd op: 
11 okt 2022

Stadscentrum Hoofddorp aantrekkelijker maken

Gepubliceerd op: 
7 okt 2022

‘Het is de leukste baan’

Gepubliceerd op: 
7 okt 2022

Extra borden Zwanenburgerdijk

Gepubliceerd op: 
5 okt 2022

Sportclubs gaan voor Veilig Sportklimaat

Gepubliceerd op: 
24 sep 2022

‘Taal opent deuren’

Gepubliceerd op: 
21 sep 2022