Hans de Bats en Hans Eijkemans in de nieuwe loods

‘Er is armoede, ook in Haarlemmermeer’

De opening van de nieuwe loods van de Voedselbank Haarlemmermeer werd door corona bijna drie jaar uitgesteld. De loods is inmiddels officieel geopend maar was al volop in bedrijf. En nu zelfs meer dan ooit tevoren. Het aantal klanten van de Voedselbank groeit. Lukt het de Voedselbank om aan de vraag te voldoen? Voorzitter van de Voedselbank Haarlemmermeer, Hans de Bats en bedrijfsleider Hans Eijkemans vertellen.
Wethouder Jurgen Nobel slaat de eerste paal
21 november 2022

Eerste paal geslagen voor nieuw woonproject op Wickevoort

Ontwikkelaar AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, een uniek nieuw woongebied. Donderdag 17 november sloegen woningbouwwethouder Jurgen Nobel en directeur van AM, Peter Heuveling, een eerste paal voor de start van de deelprojecten Water & Boomgaard.
Zonnepanelen langs de snelweg
21 november 2022

Opwek duurzame energie langs Haarlemmermeerse A9 en A5

De gemeente Haarlemmermeer heeft samen met elf andere gemeenten, het Rijk en de provincie Noord-Holland het plan opgevat om duurzame energie op te wekken langs snelwegen, zoals de A9 en A5. Samen met Liander hebben alle genoemde partijen hiervoor een intentieverklaring ondertekend.
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven

Column | Veilig verkeer

Op vrijdag 18 november heeft onze politie een grote verkeerscontrole gehouden. Ze keken onder andere naar gebreken aan de voertuigen, naar openstaande boetes en naar de aanwezigheid van verboden middelen of voorwerpen. Er zijn tientallen boetes uitgeschreven en er is een auto in beslag genomen. 

InforMeer, editie van 16 november 2022

De nieuwste InforMeer van 16 november met daarin onder andere: Miljoenen voor openbare ruimte, Aanleg Gemaalpark Leeghwater gestart, Help anderen energie besparen en korte berichten.

Vervanging Cruquiusbrug start medio 2023

Gepubliceerd op: 
18 nov 2022

Gemeente wil Crowne Plaza kopen

Gepubliceerd op: 
17 nov 2022

Groot onderhoud aan eerste brug over Ringvaart

Gepubliceerd op: 
17 nov 2022

Je huis verwarmen: doe het veilig!

Gepubliceerd op: 
15 nov 2022

Go Sharing stopt

Gepubliceerd op: 
14 nov 2022

Help anderen energie te besparen

Gepubliceerd op: 
11 nov 2022