.

Inloopmoment: gebiedsmanagement en wijkagent Hoofddorp-Centrum

Gebiedsmanagement is vanuit de gemeente hét aanspreekpunt voor alle partners uit het gebied Hoofddorp-Centrum. Heeft u een vraag over het gebied of wat zich er afspeelt? Maakt u zich zorgen, bijvoorbeeld over de veiligheid? Of heeft u een goed idee om uw buurt mooier en beter te maken? Iedere eerste donderdag van de maand tussen 9.00 en 12.00 uur zit assistent gebiedsmanager Brigitte Vletter (foto) samen met de wijkagent bij Pattiserie Rogier aan de Kruisweg.

Gebiedsmanager David Michel zorgt dat er aandacht is voor alle belangen in het gebied en ondersteunt de interne collega’s met de kennis vanuit het gebied. U kunt terecht bij David Michel en assistent gebiedsmanager Brigitte Vletter met al uw vragen over het gebied en wat zich daarin afspeelt. Denk hierbij aan zorgen over veiligheid, maar het kan ook zijn dat u een goed idee heeft om uw buurt mooier en beter te maken. 

Iedere eerste donderdag van de maand tussen 9.00 en 12.00 uur zit Brigitte Vletter (foto) samen met de wijkagent bij Pattiserie Rogier aan de Kruisweg. Kom gerust langs! 

Brigitte Vletter assistent gebiedsmanagement

Foto: Brigitte Vletter bij Pattiserie Rogier 

Gepubliceerd op: 
18 feb 2022