.

Burgemeester van der Willigenlaan

Op de plek van de twee kantoorgebouwen aan de Burgemeester van der Willigenlaan achter de bibliotheek wordt een nieuw gebouw ontwikkeld. Naar verwachting komen hier zo’n 140 appartementen. Hiervoor is gemeente Haarlemmermeer een intentieovereenkomst aangegaan met Equilis Nederland.

Equilis wil op de plek van de panden aan de Burgemeester van der Willigenlaan 40-66, en op het stuk grond van de gemeente, dat ernaast ligt, een nieuw gebouw ontwikkelen. Er wordt gedacht aan een gebouw met ongeveer 140 appartementen met bijbehorende parkeervoorzieningen. Op de begane grond van het gebouw is ruimte voor commerciële en maatschappelijke voorzieningen. 

Interesse in een woning

Inschrijven voor een woning gaat via de ontwikkelende partijen, de gemeente verkoopt of verhuurt zelf geen woningen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om in te schrijven op een woning aan de Van der Willigenlaan.

Meer informatie

Heeft u een vraag aan de gemeente over de Burgemeester van der Willigenlaan? Dan kunt u contact opnemen met Sander Visser via sander.visser@haarlemmermeer.nl. U kunt ook bellen naar 0900 1852.