.

Energiemarkt donderdag 27 oktober

Op donderdag 27 oktober is er van 17.00 tot 21.00 uur een energiemarkt. Deze markt is er voor alle inwoners van Haarlemmermeer. De Energiemarkt wordt gehouden in zalencentrum Het Trefpunt, Hoofdweg 1318 in Nieuw-Vennep.

De energieprijzen rijzen de pan uit en de koude maanden komen er aan. De zorgen om de hoge energierekening nemen per dag toe. Hoe kan ik mijn energierekening verlagen? Wie kan mij helpen met het zetten van de stappen om mijn huis te verduurzamen? En hoe financier ik het? Voor antwoorden op deze vragen en nog meer kunnen inwoners van Haarlemmermeer terecht op de Energiemarkt. De Energiemarkt is voor iedereen: huiseigenaren, maar ook huurders en inwoners met een klein inkomen. Onder andere Energieloket Haarlemmermeer, De Energiebank en de gemeente Haarlemmermeer zijn op deze markt aanwezig. 

Radiatorfolie en bespaarpakketten 

Snel aan de slag met de eerste stappen? Energiebank Haarlemmermeer deelt gratis radiatorfolie uit (zolang de voorraad strekt). Vult u ook de vragenlijst in? Dan maakt u kans op een van de bespaarpakketten ter waarde van 50 euro.  

Twaalf tips om energie te besparen 

Tijdens de Energiemarkt is er de mogelijkheid om vragen te stellen, maar iedereen kan vandaag al beginnen met het duurzamer maken van het huis. Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. Bekijk deze twaalf tips om energie te besparen en ga voor meer informatie naar haarlemmermeer.nl/warm.  

Gepubliceerd op: 
11 okt 2022