.

Informatiebijeenkomst Nieuwe Kom

De gemeente Haarlemmermeer heeft het nieuwe Beeldkwaliteitsplan voor De Nieuwe Kom in Nieuw-Vennep vrijgegeven voor inspraak. Op 7 maart 2022 was er een informatiebijeenkomst over dit plan.

Op 7 maart 2022 was er een informatiebijeenkomst over het vernieuwde Beeldkwaliteitsplan 

Het Beeldkwaliteitsplan voor De Nieuwe Kom is vernieuwd en de gemeente heeft het vrijgegeven voor inspraak. Het plan geeft het kader voor de gebouwen en de inrichting van de openbare ruimte. Om dit plan te presenteren, organiseerde de gemeente een informatiebijeenkomst. Deze was op maandag 7 maart 2022 in Zalencentrum Het Trefpunt. Tijdens de bijeenkomst heeft de gemeente meer informatie gegeven over het vernieuwde Beeldkwaliteitsplan. De bijeenkomst begon met een presentatie over het vernieuwde Beeldkwaliteitsplan. Na de presentatie was er ruimte om vragen te stellen en om met de gemeente in gesprek te gaan. Het verslag van de informatiebijeenkomst leest u hier.

U kon reageren op het plan 

Tijdens de informatiebijeenkomst konden bezoekers reageren op het plan door een reactieformulier in te vullen. Voor mensen die niet bij de informatiebijeenkomst waren of later nog wilden reageren, was er een online reactieformulier. Deze kon worden ingevuld tot en met 21 maart 2022. De gemeente bekijkt de reacties en als het nodig is, wordt het Beeldkwaliteitsplan aangepast. Daarna gaat het Beeldkwaliteitsplan met een overzicht van de reacties naar het college van burgemeester en wethouders en naar de gemeenteraad om het vast te stellen.