.

Flexwonen

Flexwoningen in Nieuw-Vennep zijn voor spoedzoekers, starters, jongeren (23+) en vergunninghouders. Daardoor komt er meer ruimte op de woningmarkt voor andere woningzoekenden. De locaties hebben een grootte van minimaal 1500m2. De doelgroep is vaak afhankelijk van openbaar vervoer maar het is ook belangrijk dat er een mogelijkheid is om het sociale leven weer op te pakken of snel te integreren.

Lees meer over de locaties voor flexwonen in Nieuw-Vennep

Oosterdreef

Nieuw-Vennep – Leegstaand terrein aan de Oosterdreef, naast de volkstuinen. Meer informatie over flexwonen Oosterdreef vindt op deze pagina

Sarabande

Nieuw-Vennep – Leegstaand gebouw op Sarabande 7a, naast schoolgebouw 't Venne. Meer informatie over de flexwonen Sarabande vindt u op deze pagina

Oude zwembadlocatie

Nieuw-Vennep - Op de plek van het oude zwembad aan de Oosterdreef. Meer informatie over flexwonen op de oude zwembadlocatie vindt u op deze pagina.

Heeft u een vraag?

Bekijk de pagina met meestgestelde vragen over flexwonen. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u contact opnemen via info@haarlemmermeer.nl. Zet hierbij 'Flexwonen Nieuw-Vennep' in het onderwerp.