.

Eenzaamheid aanpakken met gratis online cursus

Heeft u last van eenzaamheid, maar weet u niet hoe u dit kan oplossen? Dan biedt de cursus ‘Creatief leven’ uitkomst. Met deze online cursus leert u weer plezier te krijgen in het omgaan met mensen en krijgt u controle over uw leven.

De cursus Creatief Leven bestaat uit acht lessen. Elke week ontvangt u een e-mail met een link naar een nieuwe les. Daarin kijkt u onder andere naar uw interesses en wensen. U maakt een doel en leert hier op af te gaan. De lessen zijn te volgen op een computer, tablet of smartphone. Op elk moment en in uw eigen veilige omgeving. De cursus wordt aangeboden door Faktor 5, specialist in eenzaamheid. Meer informatie over de cursus is te vinden op de website van Faktor 5

Aanmelden

Als inwoner van de gemeente Haarlemmermeer kunt u zich aanmelden via eenzaam@haarlemmermeer.nl. Geef daarbij een korte uitleg waarom u de cursus wilt volgen. U ontvangt dan een kortingscode en een aanmeldlink, zodat aanmelding kosteloos is.

Twijfelt u of de cursus wel geschikt is voor u? Of spreekt u liever een professional? Neem dan contact op met een van de sociaal makelaars van MeerWaarde. 

Samen tegen eenzaamheid

Wilt u meer weten over de aanpak in Haarlemmermeer? Bekijk de informatie op de pagina over eenzaamheid.

Gepubliceerd op: 
9 feb 2021