.

Meer weten?

In Haarlemmermeer wordt er veel aandacht besteed aan het informeren van inwoners. Dit doen we via campagnes en onze partners. Klik hieronder op een onderwerp voor meer informatie.
Iedereen doet mee

Eén tegen eenzaamheid

Met het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid wil de overheid eenzaamheid verminderen. Dit kan door de tekens van eenzaamheid eerder op te merken.

Hartveilige gemeente

Bij een hartstilstand is hulp in de eerste 6 minuten cruciaal. Daarom willen we ervoor zorgen dat in Haarlemmermeer op strategische en cruciale plekken AED’s zijn. Lees hier meer over Hartveilige gemeente (AED).

Scheiden

Villa Pinedo

Hier kunnen kinderen en hun ouders terecht voor advies, informatie, hulp en antwoord op alle vragen rondom scheiden. Lees meer over deze onderwerpen op de website van Villa Pinedo.

 

Weet wat je deelt
Sexting Het delen of verspreiden van seksueel getinte berichten via mobiele telefoons of computer heet sexting. Dit kan gaan om foto's, video's of tekstberichten. Sexting kan spannend zijn, maar het is wel belangrijk om voorzichtig te blijven. Lees hier meer over sexting.

 

Wonen
Personenalarmering Personenalarmering is er voor iedereen die met een veilig gevoel (langer) thuis wil blijven wonen. Lees hier meer over personenalarmering in Haarlemmermeer.