.

Agenda van Meer voor Elkaar

Bekijk hier de evenementen en activiteiten in Haarlemmermeer.

Naast de activiteiten in onderstaande agenda zijn er nog meer activiteiten in Haarlemmermeer te vinden via Noord-Holland actief en de Sociale Kaart Haarlemmermeer.

 

Overige activiteiten
Online cursus Creatief Leven starten is mogelijk op elk gewenst moment. Online.

De cursus ‘Creatief Leven’ leert u om weer plezier te krijgen in het omgaan met mensen en om controle te krijgen over uw leven. Deze cursus gaat over verandering van eenzaam naar niet eenzaam. Verandering van niet weten hoe u het moet aanpakken naar weten hoe u het moet doen. Verandering is niet altijd makkelijk. Het vergt moed om uw leven te veranderen. Inschrijven voor de cursus.

Cursus inzicht in Autisme 18 november 2022. 09.30 - 15.30 uur. P-Punt, Graan voor Visch Hoofddorp Deze cursus is bedoeld voor iedereen, die meer wil weten over autisme. Bijvoorbeeld omdat u zojuist de diagnose autisme heeft gekregen voor uzelf of iemand in uw familie, u iemand heeft met autisme in uw omgeving of andere geïnteresseerden. Aanmelden graag voor 15 november door te e-mailen naar: aichoofddorp@gmail.com
Workshop Levend verlies 22 november 2022 13.30 - 15.30 uur.  De Veste, Schuilenburg 3 Hoofddorp Deze workshop is bedoeld voor mantelzorgers die wonen binnen de gemeente Haarlemmermeer. Tijdens deze workshop vormt u een gespreksgroep samen met andere mantelzorgers. Deze mantelzorgers zorgen net als u voor een partner, ouder of kind die ineens of steeds een beetje gezondheid moeten inleveren. Aanmelden kan door te e-mailen naar: info@mantelzorgenmeer.nl of te bellen met 020 5127250. Ook kunt u zich aanmelden door het formulier op de website in te vullen.