.

Meer voor Elkaar

Samen behouden we de zorgzame gemeente, waar het goed leven is. Een samenleving waar mensen naar elkaar omkijken en waar zorg en ondersteuning op maat is, voor jong en oud.

Meer informatie over alle instellingen in Haarlemmermeer op het gebied van welzijn, gezondheid, zorg, sport en cultuur? Sociale kaart Haarlemmermeer biedt een digitaal overzicht.

 

Nieuws op InforMeer

 

Pascalle voor de klas

 

Lees het artikel verder op Informeer Online.

'Coaching voor jongeren door jongeren'

Pascalle en Bas zijn jongerenervaringcoach. Op basis van hun eigen ervaring helpen zij jongeren die daar behoefte aan hebben. Binnenkort start er weer een training om nieuwe ervaringscoaches op te leiden. Pascalle en Bas zoeken dus nieuwe collega’s en vertellen graag over hun vrijwilligerswerk.

 

Eurobiljetten in de radiator

 

Lees het artikel verder op Informeer Online.

'Grotere groep inwoners recht op energietoeslag en het kindpakket'

De gemeente Haarlemmermeer verhoogt in 2023 de inkomensgrens voor de energietoeslag en het kindpakket van 120 procent naar 130 procent. Hiermee helpt de gemeente een grotere groep inwoners die vanwege de inflatie en stijgende lasten moeite hebben om rond te komen. Wat dit betekent, lees je op InforMeer.

 

 

Hans de Bats en Hans Eijkemans van Voedselbank Haarlemmermeer  Hans de Bats (links) en Hans Eijkemans in de nieuwe loods van de Voedselbank Haarlemmermeer

 

Lees het artikel verder op InforMeer Online

‘Er is armoede, ook in Haarlemmermeer’

De opening van de nieuwe loods van de Voedselbank Haarlemmermeer werd door corona bijna drie jaar uitgesteld. De loods is inmiddels officieel geopend maar was al volop in bedrijf. En nu zelfs meer dan ooit tevoren. Het aantal klanten van de Voedselbank groeit. Lukt het de Voedselbank om aan de vraag te voldoen? Voorzitter van de Voedselbank Haarlemmermeer, Hans de Bats en bedrijfsleider Hans Eijkemans vertellen.

 

 

 

Nieuws