.

Nieuwsoverzicht

Impressie van de duurzame stadswijk Lincolnpark

Definitief groen licht voor Lincolnpark

Het bestemmingsplan voor Lincolnpark is onherroepelijk. Dat blijkt uit navraag bij de Raad van State. Er is geen beroep aangetekend tegen het plan om de wijk in Hoofddorp-Zuid te ontwikkelen.
8 november 2022

Plannen Nieuwe Bennebroekerweg weer stap dichterbij

Het college ging eind januari 2022 akkoord met de verdere uitwerking van het voorkeursalternatief voor de verbreding van de Nieuwe Bennebroekerweg. De realisatie van de Nieuwe Bennebroekerweg is hierdoor weer een stap dichterbij gekomen.
14 juli 2022
Nieuwe Bennebroekerweg

Meedenken over de verbreding van de Nieuwe Bennebroekerweg

De provincie Noord-Holland, de Vervoerregio Amsterdam en de gemeente Haarlemmermeer gaan de Nieuwe Bennebroekerweg tussen de A4 en de N205 (Driemerenweg) verbreden.
24 juni 2021
wethouder Marja Ruigrok en gedeputeerde Jeroen Olthof op Calatravabrug Citer met uitzicht op de Nieuwe Bennebroekerweg

Meedenken over de verbreding van de Nieuwe Bennebroekerweg

De provincie Noord-Holland, de Vervoerregio Amsterdam en de gemeente Haarlemmermeer gaan de Nieuwe Bennebroekerweg tussen de A4 en de N205 (Driemerenweg) verbreden. Daarvoor is een zogenoemde ‘Notitie reikwijdte en detailniveau’ (NRD) opgesteld.
19 mei 2021
Start verkoop eerste gasloze woningen in Tudorpark

Start verkoop eerste gasloze woningen in Tudorpark

De verkoop van de huizen in Windsor Court in Tudorpark start vrijdag 30 november. In dit nieuwste deel worden de woningen gasloos en energieneutraal.
20 november 2018
Eerste paal gaat de grond in

Woningen voor Haarlemmermeerse jongeren in de maak

Jongeren die in Haarlemmermeer wonen of er werken, krijgen voorrang bij de toewijzing van de in totaal 46 woningen die Eigen Haard en Ymere voor jongeren bouwen. Dat heeft wethouder Tom Horn (Zorg, Welzijn en Wonen) gezegd in een toelichting op een nota van burgemeester en wethouders hierover.
15 november 2018