.

Denk mee over Stationsgebied Hoofddorp

Haarlemmermeer is volop in ontwikkeling. Er komen veel nieuwe woningen bij. Zo proberen we het grote woningtekort in Haarlemmermeer en in de regio op te lossen. Het gebied rondom station Hoofddorp wordt vernieuwd. Dit is een van de plekken waar de gemeente nieuwe woningen wil gaan bouwen. Denk mee en vul de korte vragenlijst in!

Het Stationsgebied ziet er in de toekomst heel anders uit dan nu. De gemeente wil dat het een aantrekkelijke en groene plek wordt waar bewoners, bedrijven en bezoekers met plezier kunnen wonen, werken en ontspannen. En waar mensen elkaar overdag en ’s avonds ontmoeten op een terrasje of in een restaurant, met veel leven op straat. Omdat er veel gaat veranderen in het gebied rondom station Hoofddorp vinden wij het belangrijk om van u te horen hoe het Stationsgebied er in de toekomst uit moet zien.

Denk mee!

Via een korte vragenlijst kunt u laten weten wat u belangrijk vindt voor het nieuwe Stationsgebied. Ook kunt u laten weten welke sfeer het gebied moet krijgen. Wij zijn benieuwd naar al uw wensen en ideeën. Uw wensen en ideeën gebruiken we bij het verder uitwerken van de plannen. U kunt de vragenlijst tot 1 augustus invullen.

Ga naar de vragenlijst over het nieuwe Stationsgebied Hoofddorp

21 jul 2022