.

Nieuwsoverzicht

Sfeerbeeld centrum midden

Resultaten peiling Beeldkwaliteit Centrum Midden

Hoe komen de nieuwe gebouwen in het middelste deel van het centrum in Badhoevedorp eruit te zien? In september 2022 organiseerden we 2 participatiebijeenkomsten en een online peiling over de plannen voor de ‘Beeldkwaliteit Centrum Midden’.
21 december 2022
Vrijwilligers halen spullen op uit het raadhuis in s

Scouting Terraqua haalt bouwmaterialen op bij raadhuis

Afgelopen zaterdag haalden vrijwilligers van Scouting Terraqua bouwmaterialen op uit het raadhuis in Hoofddorp. Dit gebouw wordt nu gesloopt. De scouting gebruikt de materialen bij de bouw van een nieuw clubhuis. Scouting Terraqua is de nieuwe scoutinggroep in Badhoevedorp.
17 november 2022
Foto van een straat met klinkers en nieuwe huizen.

De nieuwe Robert Kochstraat

Sinds september 2022 is de nieuwe Robert Kochstraat open. Wij ontvingen vele berichten van bezorgde inwoners over het verkeer in de straat. Het verkeer rijdt tussen de Oleanderlaan en Kamerlingh Onneslaan via de Robert Kochstraat voor een deel het dorp in en uit. Ook de bus en het vrachtverkeer.
17 november 2022
Witte bus rijdt op een straat. Met op de achtergrond Badhoevedorp.

Connexxion past routes buslijnen 192 en 195 aan

Vanaf zondag 11 december 2022 is er een nieuwe dienstregeling van Connexxion voor de buslijnen 192 en 195. Op 11 december gaat het Vervoerplan 2023 in dat de Vervoerregio Amsterdam (VRA) op 13 oktober 2022 vaststelde. Er rijdt voorlopig nog geen bus via de Robert Kochstraat.
10 november 2022
Foto van een straat met klinkers en nieuwe huizen.

19 september gaat de nieuwe Robert Kochstraat open

Vanaf maandag rijdt het verkeer tussen de Oleanderlaan en Kamerlingh Onneslaan via deze straat. Aannemer KWS verwijdert de oude Robert Kochstraat, het laatste stuk van de Oude Amsterdamse baan en de rotonde. Op de plek van de oude Robert Kochstraat komen woningen.
16 september 2022
Sfeerbeeld centrum midden

Doe mee aan de peiling ‘Beeldkwaliteit Centrum Midden’

Hoe komen de nieuwe gebouwen in Centrum Midden eruit te zien? Het dorp wil een centrum met een dorpse uitstraling die past bij de bestaande jaren 30-bouwstijl. We horen graag wat u van het aangepaste concept beeldkwaliteitsplan vindt.
8 september 2022
Badhoevedorp centrum midden

8 september bijeenkomst over plannen Centrum Midden

Op donderdag 8 september is er een informatiebijeenkomst over de plannen voor het ‘Centrum Midden van Badhoevedorp’. En in het bijzonder willen we het met u over het aangepaste concept beeldkwaliteitsplan hebben.
25 augustus 2022

Hoe is het met de plannen voor de Schipholweg?

Op dinsdag 25 januari 2022 organiseerden we een online informatiebijeenkomst over de Schipholweg bij Badhoevedorp. Tijdens deze avond kregen we verschillende vragen en goede ideeën. Met deze ideeën gingen we de afgelopen maanden aan de slag. We vertellen u graag waar we nu staan met de Schipholweg.
4 augustus 2022
Bakstenen brug met een ruimte daaronder waar water van een sloot doorstroomt.

We maken een brug aan de Kamerlingh Onneslaan

Deze brug komt op de plek van de vroegere onderdoorgang van de oude A9. Eind augustus maakt de aannemer eerst een tijdelijke weg waarover het verkeer tussen de Kamerlingh Onneslaan en de Zeemanlaan rijdt.
4 augustus 2022
Informatiemarkt Badhoevedorp

Informatiemarkt 24 september!

De komende jaren werken we flink aan Badhoevedorp. Er is plaats voor nieuwe woningen, sportvelden, parken én groen. Het Lint, de nieuwe wandel- en fietsroute, neemt de plaats in van de oude A9. We werken ook aan een nieuw centrum.
27 juli 2022