.

Nieuwsoverzicht

Groep mensen die een straatnaambord onthullen. Blije gezichten, ballonnen en glaasjes met een feestelijk drankje.

Onthulling straatnaambord Hendrika Eijken-van 't Hof 

Zondag 24 september was de feestelijke onthulling van het straatnaambord in de Hendrika Eijken- van 't Hofstraat te Badhoevedorp.
25 september 2023

Nieuwe Meer: vervangen Oude Haagsebrug

De Oude Haagseburg over de Ringvaart bij Nieuwe Meer wordt vervangen. De brug is technisch in slechte staat. De nieuwe brug wordt breder. Zo kunnen bussen in twee richtingen langs elkaar rijden. Er komt ook meer ruimte voor fietsers en voetgangers op de brug.
24 augustus 2023

Opening van de mozaïekroute op de Nieuwemeerdijk

Op de Nieuwemeerdijk in Nieuwe Meer komt tussen de pelikaan (restaurant in Nieuwe Meer) en Avia (tankstation in Badhoevedorp) een kleurrijke kinder-wandel-route. De route bestaat uit mozaïektegels, gemaakt door kinderen uit Badhoevedorp. Het idee komt van bewoonster Martine Bieshaar.
15 augustus 2023
Informatiemarkt Badhoevedorp

30 september informatiemarkt!

Dat er veel verandert in Badhoevedorp merkt u vast wel. We bouwen bruggen aan de Sloterweg en Pa Verkuijllaan, aan de Schipholweg maken we Park de Veldpost, in het centrum werken we aan het Lint en ruimte voor nieuwe woningen. Ook in de nieuwe wijk Quatrebras bouwen de aannemers volop woningen.
26 juli 2023
Kaart van Badhoevedorp centrum. Op de kaart staan cijfers op de plek waar werkzaaheden zijn.

Start werkzaamheden centrum

In Badhoevedorp verandert veel. Ook het centrum verandert. We bouwen bijvoorbeeld nieuwe woningen, bruggen en het Lint. Vanaf juli 2023 werken we op meerdere plekken in het centrum. We maakten een overzicht en een kaart met daarop de plekken waar we werken. Woensdag 12 juli zijn er 2 spreekuren.
5 juli 2023

Verkeerstelling mei 2023

We meten de komende jaren tweemaal per jaar het verkeer in Badhoevedorp. Dit doen we voor de totale tussenevaluatie van het Verkeersstructuurplan eind 2024. We telden van 8 mei t/m 21 mei 2023 het verkeer. De uitkomsten staan op onze website.
3 juli 2023
Een afgesloten straat met aan de rechterkant een tijdelijk weg.

Werk aan de Oleanderlaan

Van maandag 5 juni tot en met vrijdag 30 juni werkt aannemer de Wilde aan de Oleanderlaan. Vorige week plaatste de aannemer gele borden met de informatie over werkzaamheden.
7 juni 2023

Mozaïekroute Nieuwemeerdijk

Bewoonster Martine Bieshaar reageerde op een oproep van de gemeente Haarlemmermeer: '' Heeft u een idee voor een leuk project voor meer groen en recreatie?’ Martine had het leuke idee om een groene en kleurrijke kinder-wandel-route te maken over de Nieuwemeerdijk.
1 juni 2023
Impressie van Bonheur-Quatrebras

De bouw van Bonheur-Quatrebras start 8 mei

Ten Brinke Bouw start binnenkort met de bouw van Bonheur-Quatrebras. De bouw van dit deel van Quatrebras start met 2 gebouwen met 143 appartementen bij de Oleanderlaan- Schipholweg. Later dit jaar bouwt Ten Brinke Bouw ook nog 43 woningen. De aannemer richt eerst de bouwplaats in.
26 april 2023
Een kraan tilt een dikke leiding omhoog.

Gasunie start half mei met de aanleg van een nieuwe aardgasleiding

De werkzaamheden zijn vooral op landbouwgrond langs de Schipholweg. En bijna niet op wegen en/of wandelpaden. Voor de werkzaamheden zijn ook zware materialen nodig.
26 april 2023