.

Werkzaamheden in en om Lijndenhof

Aannemer de Wilde werkt op meerdere plekken in en om Lijndenhof. Ze maken bijvoorbeeld het Lint vanaf de Hoofdvaart tot aan de Oleanderlaan! Het grootste gedeelte van de werkzaamheden duren tot de zomer. Eind van het jaar is het dan tijd om bomen en planten bij het Lint in Lijndenhof en op de Groene AS tot aan de Schipholweg te planten.

We maken bij Lijndenhof de grond klaar voor de bouw

De aannemer verwijdert struiken, stenen en zaken in de grond. Zodat de ontwikkelaar straks kan bouwen. Ook leggen we alvast de rioolleidingen aan. Die zijn in de toekomst nodig voor de bedrijfspanden. We maken wegen en zorgen voor de straatverlichting in en rondom Lijndenhof. In het najaar start dan de bouw van City Logistics Innovation Campus. 

We werken ook aan de Groene Singel, het Lint en de Groene AS

Het grootste gedeelte van de werkzaamheden duren tot de zomer.  Eind van het jaar plant de aannemer dan het groen bij het Lint in Lijndenhof en op de Groene AS tot aan de Schipholweg. Hier werkt de aannemer:

  • Een deel van de Groene Singel bij de Lupinesingel in Quatrebras - zomer 2022
    De Groene Singel ligt tussen Lijndenhof en Quatrebras. Goed voor de natuur en dieren, maar ook heerlijk om in te wandelen. 
  • Het Lint van de Hoofdvaart tot aan de Oleanderlaan - voorjaar/zomer en najaar 2022
    Het Lint is een nieuwe wandel- en fietsroute op de plek van de oude A9. Het ongeveer vier kilometer lange Lint loopt van west naar oost door heel Badhoevedorp.
  • De Groene AS tussen de Schipholweg en de Hoofdvaart - voorjaar/zomer en najaar 2022
    De Groene AS verbindt grote en kleine natuurgebieden tussen Amstelland en Spaarnwoude. Zo ontstaat een gebied dat geschikt is voor dieren en planten én voor vrije tijd en ontspanning.
Plattegrond met kleuren op de plekken waar gewerkt wordt.

Kaartje met daarop de werkzaamheden in en om Lijndenhof. 

Heeft u nog vragen over de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp? 

Neem dan contact op met omgevingsmanager Like van Hulten via telefoonnummer 0900 1852 of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl. Zet in het onderwerp “Lijndenhof”.

Gepubliceerd op: 
21 apr 2022