.

Luchtfoto's Badhoevedorp maart 2020

Woensdag 25 maart was een stralende dag. Heeft u die dag een vliegtuigje rondjes boven Badhoevedorp zien vliegen? Dan was dat onze fotograaf Henk Roolvink! Hij maakte nieuwe luchtfoto's. We delen de foto’s één voor één op onze social media. Op deze pagina kunt u ook een aantal foto’s bekijken.
Luchtfoto Badhoevedorp Groene Singel

Op deze luchtfoto van maart 2020 staan bedrijventerrein Lijnden en de pas gegraven Groene Singel. Onderaan ziet u de grond waar we Park de Veldpost maken.

Op deze luchtfoto van maart 2020 staan de nieuwe woningen van het eerste deel van Quatrebras. Ook ziet u de lege grond waar vroeger het ANWB gebouw stond.

Op deze luchtfoto van maart 2020 staan de nieuwe woningen van het eerste deel van Quatrebras. Ook ziet u de lege grond waar vroeger het ANWB gebouw stond. 

Op deze luchtfoto van maart 2020 staan het dorpshuis, de nieuwe woningen van Quatrebras en het park in Badhoevedorp.

Op deze luchtfoto van maart 2020 staan de nieuwe woningen van Quatrebras, het park en de plek waar het Lint komt. Dit is waar eerst de A9 lag, midden in Badhoevedorp.

Op deze luchtfoto van maart 2020 staan de weilanden waar Sportpark de Veldpost moet komen en de atletiekbaan van AV Badhoevedorp. Links de nieuwe A9 en rechts, midden in Badhoevedorp, de ruimte van de oude A9.

Op deze luchtfoto van maart 2020 staat Badhoevedorp met in het midden de plek waar de A9 was. De foto is genomen vanuit het oosten kijkend naar het westen. Op de plek van de A9 maken we het Lint: een nieuwe wandel- en fietsroute van bijna vier kilometer lang.

Op deze luchtfoto van maart 2020 staat het centrum van Badhoevedorp. In het midden ziet u één van de tijdelijk initiatieven: pop-up strandpaviljoen Q-Beach aan de Sloterweg. Tegenover Q-Beach een ander tijdelijk initiatief: het voetbalveldje naast de dierenkliniek.

Op deze luchtfoto van maart 2020 de tijdelijke moestuinen A9 Badhoevedorp. Bij de moestuinen is ook een pluktuin. 

Op deze luchtfoto van maart 2020 staan het Vierbuizenmeertje en zorgboerderij de Badhoeve. Met op de foto ook de nieuwe blokhut in aanbouw.

 

Op deze luchtfoto van maart 2020 staan de sportvelden aan de oostkant van Badhoevedorp. Het hotel én vliegtuig van Corendon zijn ook goed te zien.

 

Op deze luchtfoto van maart 2020 staat de knoop A4/A9 met rechts de golfbaan bij Nieuwe Meer. Middenin het knooppunt maken we een fietspad. Het tunneltje kunt u al zien. 

 

Gepubliceerd op: 
2 apr 2020