.

6 juli bijeenkomst Sportpark de Veldpost

Woensdag 6 juli is er een bijeenkomst over Sportpark de Veldpost. In januari 2022 vertelden we over het samengaan van de sportverenigingen RKSV Pancratius en SC Badhoevedorp. We kregen toen de vraag om het in 2015 vastgestelde Definitief Stedenbouwkundig Ontwerp (DSO) voor het Sportpark de Veldpost aan te passen omdat er nu maar 1 sportvereniging is. Op de bijeenkomst vertellen we u graag meer over welke aanpassingen we maakten en wat dat betekent.

Woensdagavond 6 juli bent u tussen 19:00- 20: 30 uur welkom in het dorpshuis

Kom het aangepaste plan voor Sportpark de Veldpost bekijken. En stel uw vragen aan de medewerkers van de gemeente. 

Bijeenkomst ‘Aangepast DSO Sportpark de Veldpost’   
Datum: Woensdag 6 juli 2022 tussen 19:00 uur – 20:30 uur
Plaats: 1e verdieping Dorpshuis Badhoevedorp, Snelliuslaan 35

Na het samengaan van RKSV Pancratius en SC Badhoevedorp pasten we het ontwerp aan

Sportverenigingen RKSV Pancratius en SC Badhoevedorp gingen samen verder en heten nu Sportvereniging Sport Combinatie Pancratius Badhoevedorp ’22 (SCPB '22) Dit betekent dat niet 2 clubs, maar dat 1 club verhuist naar Sportpark de Veldpost. Voor Sportpark de Veldpost maakten we in 2015 een Definitief Stedenbouwkundig Ontwerp (DSO). In het DSO staat waar de clubgebouwen en sportvelden komen te liggen. Op verzoek van de clubs pasten we het DSO aan. Het aangepaste DSO is in concept klaar. Dit betekent dat het nog niet definitief is. Later dit jaar maken we het DSO definitief af.  

Doordat de clubs nu verder gaan als 1 club is het hun wens om:

  • van 2 clubgebouwen, naar 1 clubgebouw te gaan;
  • van 2 parkeerterreinen, naar 1 parkeerterrein;
  • Hoe de sportvelden op het park liggen aan te passen. Dit betekent bijvoorbeeld een nieuwe plek van de honk- en softbalvelden op het sportpark.

Heeft u vragen die niet kunnen wachten tot de bijeenkomst op 6 juli?

Neem dan contact op met omgevingsmanager Like van Hulten via telefoonnummer 06-43286610 of stuur haar een e-mail via info@haarlemmermeer.nl. Zet in het onderwerp van uw mail ‘Sportpark de Veldpost Badhoevedorp’

Graag tot woensdag 6 juli!

Gepubliceerd op: 
27 jun 2022