.

Badhoevedorp

Spreekuur omgevingsmanager Badhoevedorp: 
op de markt van 10:00 - 12:00 uur
Woensdag 14 juni bij het dorpshuis en woensdag 12 juli aan de Sloterweg

De volgende jaren werken we flink aan Badhoevedorp. Doordat de A9 niet meer door het dorp loopt maar eromheen is er plaats voor nieuwe woningen, nieuwe parken, nieuwe sportvelden én nieuw groen. Het Lint, de nieuwe wandel- en fietsroute, neemt de plaats in van de oude A9. Badhoevedorp wordt weer één dorp. We werken ook aan een nieuw centrum. Zo krijgt het dorp een echt hart.

De projecten van gebiedsontwikkeling Badhoevedorp

De projecten van de gebiedsontwikkeling staan ook op een online kaart. Klik op de afbeelding of link om de kaart te bekijken. 

Bekijk de online kaart van de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp

 

Nieuws op InforMeer

Lees het artikel verder op InforMeer Online

 

Luchtfoto van winkels en supermarkt. Ook zijn de straten en parkeerplaatsen te zien.

Stap in herontwikkeling Badhoevedorp Centrum Midden

Samen met de verschillende eigenaren in het gebied werken we aan een nieuw centrum. Het is belangrijk dat het nieuwe centrum er ook echt komt. Daarom nam de gemeenteraad een voorbereidingsbesluit. Dat laat zien dat een bestemmingsplan voor het centrumgebied in voorbereiding is. En dit voorbereidingsbesluit houdt ook vergunningsaanvragen tegen die hier niet passen.  

Nieuws

 • Werk aan de Oleanderlaan

  Een afgesloten straat met aan de rechterkant een tijdelijk weg.
  Van maandag 5 juni tot en met vrijdag 30 juni werkt aannemer de Wilde aan de Oleanderlaan. Vorige week plaatste de aannemer gele borden met de informatie over werkzaamheden. Ze werken aan de definitieve inrichting van het stuk tussen de brug van Het Lint en de Robert Kochstraat. Auto's rijden via een tijdelijke weg. Tijdens de werkzaamheden is de snelheid 30 km/uur.  
 • Mozaïekroute Nieuwemeerdijk

  Bewoonster Martine Bieshaar reageerde op een oproep van de gemeente Haarlemmermeer: '' Heeft u een idee voor een leuk project voor meer groen en recreatie?’ Martine had het leuke idee om een groene en kleurrijke kinder-wandel-route te maken over de Nieuwemeerdijk. Een route gemaakt van mozaïektegels. De route komt er! Kinderen uit Badhoevedorp en Nieuwe Meer maken de mozaïektegels. De tegels liggen straks van restaurant De Pelikaan tot aan de Molen van Sloten.
 • De bouw van Bonheur-Quatrebras start 8 mei

  Impressie van Bonheur-Quatrebras
  Ten Brinke Bouw start binnenkort met de bouw van Bonheur-Quatrebras. De bouw van dit deel van Quatrebras start met 2 gebouwen met 143 appartementen bij de Oleanderlaan- Schipholweg. Later dit jaar bouwt Ten Brinke Bouw ook nog 43 woningen. De aannemer richt eerst de bouwplaats in. Na 8 mei gaan de palen waarop de gebouwen steunen de grond in!